Sağlıklı Diyet Listesi Nasıl Olmalıdır?

Sağlıklı Diyet Listesi Nasıl Olmalıdır?

BESLENME

Sağlıklı Diyet Listesi Nasıl Olmalıdır?

Her gün binlerce kişi sağlıklı diyet listesi nasıl olmalı diye internet üzerinden arama yapıyor. Sağlıklı diyet listesi kilo vermek için en sık tercih edilen yöntem. 

Peki sağlıklı diyet listesi nasıl hazırlanır, nasıl uygulanır biraz bundan bahsedelim. 

Sağlıklı Diyet Listesi Nedir?

Sağlıklı diyet listesi, her besin grubundan dengeli ve yeterli miktarda besinler içeren, kişiye ve özel durumlarına uygun beslenme programıdır. Sağlıklı diyet listesinde amaç kişinin hedefine doğru beslenerek ulaşmasını sağlamaktır. 

Sağlıklı Diyet Listesi Nasıl Olmalı?

1. Sağlıklı diyet listesi ilk olarak size özel olmalıdır. Size özel olmayan bir plan çoğu zaman sağlığınız için faydalı olmaz ve hedefinize ulaşmanıza engel olur. 

2. Sağlıklı diyet listesi sürdürülebilir olmalı. Sürdüremediğiniz hiçbir plan kalıcı sonuçlar getirmez, bu yüzden 1 haftada 5 kilo verdiren diyetlere odaklanmak yerine “ bu diyet benim için sürdürülebilir mi?” diye düşünmenizi tavsiye ederiz. 

3. Sağlıklı diyet listesi her besin grubunu içermelidir. Detoks veya şok diyet adıyla pazarlanan, yalnızca tek bir besin grubunu içeren diyetler (örn: kabak diyeti) yetersiz besin alımına sebep olacağından ve sürdürülemeyeceğinden hedefinizden sizi uzaklaştırır. 

4. Sağlıklı diyet listesi gerçekçi olmalıdır. Hayat tarzınıza hiç uymayan, sadece kilo vermek/kilo almak gibi hedefinize anlık olarak hitap eden gerçekçi olmayan diyetler motivasyonunuzu düşürecektir. 

Bewell’de Sağlıklı Diyet Listesi Nasıl Planlanır?

1. Bewell’de ilk olarak mobil uygulamamızı indirdikten sonra sizi daha iyi tanımak adına;

- Rahatsızlıklar

- Özel durum ve intoleranslar

- Süre tercihleri

- Bütçe tercihleri

- Öğün sıklığı tercihleri gibi detaylı bilgileriniz alınır. Tamamen size özel bir planlama yapılır.

2. Verdiğiniz bilgiler ışığında sağlıklı diyet listesi diyetisyenimizin kontrolünde planlanır ve size yine uygulamamız üzerinden gönderilir. 

3. Sağlıklı diyet listesi haftalık olarak değişmekle birlikte keyifli ve pratik tarifler içerir. Böylelikle hem kendiniz hem de sevdikleriniz için lezzetli tarifler keşfetme imkanınız olur, diyetiniz keyifli hale gelir.

Tüm bunlara ek olarak Bewell uygulamamızda yer alan öğün günlüğüne öğünlerinizi kaydedebilir ve diyetisyenimizin haftalık değerlendirmesini alabilirsiniz. Aynı zamanda Bewell’de sağlıklı diyet listesine ek olarak, diyet yaparken zorlandığınız konulara özel hazırladığımız çözüm içerikleri ile diyet sürecinizde sizi engelleyen durumları çözebiliriz. 

Bewell Sağlıklı Diyet Listesine Nasıl Ulaşabilirsiniz?

1. İlk olarak aşağıda yer alan uygulamayı indir butonundan mobil uygulamamızı indirin.

2. Uygulamaya giriş yapın ve yönlendirmeleri takip edin. 

3. Premium butonuna basarak, yıllık, 6 aylık ve aylık paketlerden size uygun olan paketi seçerek Premium üye olun.

4. Sağlıklı diyet listesinin planlanması için gereken beslenme anketlerini doldurun ve diyet listenizin hazırlanmasını bekleyin. 

İşte bu kadar basit 😊 

Diyete ek olarak psikolog desteği ve egzersiz programları ile daha kalıcı sonuçlar elde etmek için siz de hemen Bewell’i indirin ve Premium'a geçerek yıllık, 6 aylık veya aylık üyeliklerden size uygun olanı ile hemen başlayın! 😊

Şimdiye kadar binlerce üyemizle kazandığımız tecrübelere dayanarak kalıcı sonuçlar için sürenin minimum 6 ay olmasını tavsiye ederiz 😉